Visiting Sweden på Miniøya

Denne helga har vi tatt familiens aktivitetsnivå (og mammas puls) til nye høyder! Og dette var jo virkelig ikke helgen til å være late og uengasjerte foreldre på, for jeg hadde et inntrykk av at absolutt alle i Oslo og omegn hadde lagt sine arrangementer og eventer til denne helgen. Så da var det bare å velge og vrake da. Valget ble altfor lett da Sverige (VisitSweden) inviterte oss til Miniøya, for en fantastisk treat!!

Louise

Elskverdige Louise tok godt vare på oss

blomsterkrans

Vi fikk vakre blomsterkranser

IMG_9095

Lucky Luke tøffet seg foran kameraet mitt

IMG_9047

Vi malte dalahester, noen fikk mer hjelp enn andre

midtsommer

Vi tjuvstartet feiringen av midtsommer og danset rundt maistangen

albert

Vi tok en pust i bakken med kjempe-Albert

kling og klang

Vi møtte Kling og Klang

IMG_9019

Vi så et fantastisk stupeshow av blant annet disse akrobatiske karene

påminnelse

Og så fikk vi viktige påminnelser <3

Takk for all hjertevarme Sverige, vi kommer ikke engang til å minnes at det var hverken grått eller småkjølig denne dagen!

Og hva vi valgte å gjøre i dag.. det får du vite i morgen! For nå må jeg sove.. har nemlig en ganske spennende dag foran meg i morgen.. (Åhh som jeg elsker å si A og ikke B.. ;-) )

Var du på Miniøya?

4 thoughts on “Visiting Sweden på Miniøya

  1. Gleder meg til å lese om i går i dag og så hater jeg når du sier a, men ikke b! :D Trommer med fingrene på bordplaten mens jeg venter i spenning og gleder meg over at du har en spennende dag! Ha en nydelig dag :D

    • Haha ja jeg vet det er slemt, men det kommer det kommer ;-) Dagen var særdeles spennende hehe :-P Ha en deilig første juni-uke, håper sola besøker Bergen mer enn den har gjort i mai.. 8-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *