Vinn fantastiske BabyBjörn produkter!

Konkurransen er avsluttet

I dag, 6 dager før jul, er det duket for.. julekonkurranse! Og premien er så fin, at du ikke vil tro dine egne øyne! Jeg har, sammen med BabyBjörn, fått muligheten til å la DEG vinne en helt utrolig fin premie! Og premien.. befinner seg bak den 24. luken.. Altså, om bare seks dager.. så kan den åpnes!

Men vet du hva? Jeg har lyst til å la deg sniktitte litt.. på hva som befinner seg bak luken!

Er du klar?

white-lights-backgroundwhite-snow-background-psdgraphics-xxhlmuqx

Skal vi se her..

white-lights-backgroundwhite-snow-background-psdgraphics-xxhlmuqx

Wow!!!!!!

BB

Et «Startkit», bestående av den nye, lovpriste bæreselen til BabyBjörn, One! Og den nye ergonomiske vippestolen, Bouncer Balance Soft!! Til en verdi av ca. 2600 norske kronor!!

Nylig oppdatert11

Tenk, dette «Startkitet» fra BabyBjörn, kan være ditt om seks dager. Og har du ikke småttiser (eller noen på vei), så har kanskje søstera di det, eller tanten, datteren, venninnen, barnebarnet, naboen din, sønnen til naboen..

Jeg elsker virkelig å være nisse.. kan jeg by på..

DSC00124

Alt du trenger å gjøre for å delta, er å… legge igjen en kommentar i kommetarfeltet! Og lik gjerne innlegget om du har lyst til å være litt ekstra snill.. Men hey, både naughty and nice er med i konkurransen! For Random.org vet nemlig ikke forskjell! ;-)

Her har du litt julemusikk mens du skriver kommentaren din.. «All I want for christmas.. is you!»

Eller som jeg liker å si det.. «All I want for christmas.. is.. BabyBjörn produkter!!»

Da gjenstår det bare å si..

lykke

81 thoughts on “Vinn fantastiske BabyBjörn produkter!

 1. Flotte gaver da! Vippestolen hadde jeg kanskje donert til søster som er gravid (eller donert den jeg nylig kjøpte brukt av en venninne), mens bæreselen hadde jeg jaffal beholdt selv :-) Ingen småttiser på gang her da, men satser på at mini får søsken på sikt :-)

 2. Hei! Jeg vil gjerne vinne denne supre premien! Krysser fingrene! «Fant» bloggen din her om dagen og er nå innom hver dag! Du skriver så godt!

  God jul og godt nyttår til deg!

 3. For noen flotte kalendergaver! De hadde virkelig kommet til nytte her i huset siden vi har fått en liten nyfødt i førjulsgave.

 4. Heeey!
  Jeg prøver lykken jeg altså. Nei, jeg skal ikke ha flere barn…MEN det skal lillesøstern min! Og jeg skylder henne faktisk en babybjørn bæresele. Jeg lånte nemlig hennes til fjerdelillesnupsi her i huset, og så kom jeg rett og slett til skade for å selge den da den var ferdig brukt! Ja! Jeg solgte min søsters sele, og nå skal hun ha baby! Uten bæresele. Det går ikke…
  Jeg digger forresten Diaperdiva og the Bauers – takk for kul overraskelse i posten <3 Det er et kort på vei herfra hvis det ikke har kommet, jeg måtte jo bare, temaet i årets julkort er så passende ;D kremt ;)
  HO HO HO sa nissen

  • Haha, å selge søsterens bæresele.. kan skje den beste!! Spesielt når man er i ammetåka på 7ende året.. hihi, føler du har unnskyldning! ;P
   Og tuuuusen takk for det absolutt KULESTE julekortet, så utrolig bra og passende tema hahaha! :D Dere er bare yberfantastiske og herlige hele familien :D <3
   GOOOOOD JUL du som jeg er så kjempeglad jeg har blitt kjent med!

 5. Jeg vil være med i konkurransen. Super premie. Forresten ny leser av bloggen din, liker veldig godt humoren din:)

  • OH MY!!! Jeg tror jeg tok det hintet.. ER DET SANT!!! Så utrolig gøy!!! Gratulerer så masse <3
   Du er definitivt med!
   Og! Dette blir selvfølgelig mellom deg og.. meg (og et par av mine blogglesere ;) )
   Ha en kjempegod jul fine familien <3

 6. Ja takk, svært gjerne! Har en søster som kunne hatt nytte av begge deler:) mine egne barn er heldigvis for store til slike ting!

  • Helt enig med deg, BabyBjörn-folka er virkelig godhjertede mennesker. Sikker på de ville ha gitt til dere alle.. Men da blir det jo liksom ikke en så spennende konkurranse.. ;)
   God jul til deg Linn!!

 7. Hei Hei
  For en fantastisk flott gave da. :)
  Denne hadde blitt satt stor pris på, hadde blitt en gave til mitt nye barnebarn.
  Hun/han vil komme i Februar engang, å jeg gleder meg stor.
  Jeg var bare 35 da jeg ble farmor første gang, å nå skal nr 2 komme.
  Så hadde vært super moro og kunne overrasket dem, så jeg krysser fingrene for at Random.org trekker mitt nr. :)
  Ønsker deg en kjempe fin adventstid videre, å en Riktig God Jul.

  Stor julehilsen fra Monica

  • Oi!! Da krysser jeg også fingrene for Norges yngste og sprekeste superbestemor!!
   Så hyggelig at du blir med! Og jeg gleder meg på dine vegne <3
   Ønsker deg og dine en aldeles kjempegod jul!! :D

 8. Så nissesnill du er:D

  Dette var jo en superduper premie.
  Har siklet litt på den babybjørnstolen tidligere. Har en vippestol, men det er liksom så lite vipp i den. Og da blir den mer en frustrasjonsstol enn en vippestol!
  Bæretøy har jeg jo i bøtter og fleng. Men hadde jeg blitt den heldige vinner, så hadde jeg nok lekt litt nisse jeg også, og gitt den bort til ei veninne som venter baby på selveste dagen før dagen!

  Ønsker deg i alle fall ei riktig god jul:)

  • Hehe, ja jeg kan tenke meg at du har nok bæretøy! Og en frustrasjonsstol er liksom ikke det samme som en ergonomisk vippestol.. ;)
   Om du skulle vinne, så er det er jo ingenting som er gøyere enn å leke nisse!! Blir spennende å se da, om det blir en liten bebiss i morgen.. ;) Og en BabyBjörn premie på julaften! :D
   En riktig så god jul til deg og dine også Ann!! :D

 9. Skal bli tante til to så en av twinsa kan bæres mens den andre sitter i stolen. Hadde vært fin tantegave til Line d.

 10. aiai,for en flott gave! vi skal ha flere barn,så ja takk.babybjørn er fantastiske! (har fått prøvd produkter hos en venninne) Ønsker deg og familien en fortsatt god jul :)

  *oj som det plutselig haglet inn med kommentarer til deg nå* alle vil ha ;)

 11. Så bra premier! Vi har en utvaska arva gammel babybjørn. Jeg elsker å bruke den (er vel en bæremamma), men hadde vært fantastisk å vinne denne fine nye :)

  God jul :)

 12. Dette ønsker jeg og spira i magen oss VELDIG :-) Hadde vært en fantastisk julegave. Ønsker deg og dine en riktig god jul! Utrolig inspirerende og morsom blogg du har forresten :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *