One of those days..

Min dyrebare skatt er blitt litt syk stakkars.. Og da foretrekker hun helst å være hos.. pappa?! Excuse me liksom! (Den pappadaltheten må vi snakke om ved leilighet!)

Hilsen meg og mobilen, direkte inne fra sengekanten! Og snuppa, som er høy på paraceten sin.. Har en følelse av at det blir en lang natt..

12 thoughts on “One of those days..

 1. God bedring. Vet alt om pappadalthet. Da Isa var lita var vi på ferie på slutten av permisjonen. Isa ble syk og jeg fikk ikke ta i henne på en uke.. Det var pappa og kun pappa.. Men det gikk over, trøst deg med det:)

  • Takk for det Casa Didriksen!! Å herlighet, godt å høre.. Jeg trodde dette var et bekymringsverdig fenomen.. Da får jeg bare smøre meg inn med god gammeldags tålmodighet og vente.. ;-)

 2. Sånn er mini her også, men uten at han er syk. Det er pappa som er best. Han griner ikke om mora går ut av rommet, men dersom pappa ikke er i syne når han er hjemme, da er det krise, gitt. Er ikke fornærmet eller noe jeg asså, jeg har tross alt bare bært han inni meg i ni mnd, samt vært med han omtrent døgnet rundt de siste syv! At bablinga hans i tillegg minner sterkt om ba-pa-pa, skal aldri nevnes for noen :P

  Neida, syns seriøst at det er überkoselig at han er pappadalt, men det er fordi han ikke avviser meg. Hadde han gjort det, tror jeg det hadde gjort skikkelig vondt i mammahjertet. Og det er, heldigvis, fortsatt mamma som er best når han slår seg eller ikke er i form.

  • Hehe, nei, ikke fornærmet at all jeg heller assa!!
   Men hun er (som storesøster) en utpreget pappadalt, men det er greit det.. Men når hun er syk, da forventer jeg liksom å bli satt LITT mer pris på.. Ikke engang melkeprodusentene klarte jeg å lokke henne med. Pappa pappa pappa.. Bare pappa. Og pappa. PAPPA! Okei, så gå til pappa da!! (Dette sa hun ikke med munnen da vel og merke, bare kroppsspråket)
   Du er heldig som har en gutt som vil være hos deg når han ikke er i form.. kanskje det er annerledes med gutter? (Ønsketenkning;-)) Eller kanskje jeg bare må innse at jeg er mindre populær i hjemmet.. ;-P

 3. Her har vi en mammadalt-de-luxe:)
  Men det er ikke bare rosa sukkerspinnskyer det skal jeg si deg. i alle fall når jeg jobber og må på jobb og sambo skal ha hjemme-med-sykt-barn-dag, og det er jeg som har fått 2timers søvn;) «men det er verdt det» :D

  Masse god bedring til lillesnupp!

  • Tusen takk Therese! Hun er mye bedre i dag, puh!!
   Hehe, ja jeg kan tenke meg at det ikke er bare-bare det heller nei.. ;-)
   God helg til dere, håper alle er friske og at dere svever lykkelige på rosa sukkerspinnskyer!! :-*

  • Haha, når ikke engang melkeprodusentene kan gi noen fordeler, DA er løpet kjørt. Neida :) Noen påstår vel at mor-sønn har et spesielt bånd, og far-datter et spesielt bånd, men jeg tror at barn noen ganger foretrekker far foran mor fordi det passer seg sånn. Man «bruker» jo foreldrene på forskjellig vis (klasisk eksempel er vel mor er kos, far er lek), og akkurat nå vil den lille ha litt macho-men-myk-pappa-kos =)

 4. Haha, er man sammen med Jack Bauer, da må man bare finne på å være nummer 2 i blant:) Sånn er det bare!

 5. Og hei igjen!
  Jeg har aldri kommentert på bloggen din før, men må si at jeg liker den veldig godt! Jeg fant den da Jona, Tyskertøsa, linket til den for en god stund siden:)

 6. Aaaww… Denne har jeg ikke sett i Romaskyen min! Perfekt stemningsfullt bilde! Om du trenger mammadalter har jeg tre gutter du gjerne kan låne ;-) *hyl-skrik* mamma skal til Roma, hvem skal passe OSS da liksom??? Eh… Pappa vel! HÆH..?? Og så litt mer *hyl-skrik* sukk… Reiser med god samvittighet da ja…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *