Og vi er i gang..

Nå?!! Har du fått med deg Tv2´s nye storsatsning denne uka eller? Hehe..

Jeg koste meg jo verre på premieren på mandag da! Det var helt fantastisk å møte alle de fine og dyktige menneskene som er med på produksjonen, og å se hva vi har vært med å skape alle sammen. Her sammen med noen av de vi jobber med i studio!

premiere

Ikke et glis som ikke var hvitt da denne gjengen hygget seg sammen under premieren.

Det var første gang jeg så noen ting som helst, og jeg må si.. jeg struttet litt av stolthet over å få være med på en produksjon av det kaliberet. Serien har fått gode kritikker, og etter min (heeelt objektive) mening så er det akkurat hva vi har savnet: En ekspertfri, feelgood-serie om hva det egentlig vil si å være mor i dag!! Seriens ekspertfrie panel:

_60A7110-M

(Ingen fikk whiplash da bildet ble tatt)

Og her får vi æren av å møte en gjeng med de flotte mammaene som lar oss titte inn døra deres, og kommentere det vi ser -live!

_60A7303-M

<3

Jeg er med i ca. 30 episoder, og jeg vet om et par jeg tror jeg bare skal skippe å se.. pluss holde alle jeg kjenner okkupert med en viktig oppgave mens de står på! Stønn.

Men jeg kan love deg.. her er det altså SÅ mye å glede seg til!! (Mandag til torsdag 20.30 på Tv2 Livsstil, og Tv2 Sumo!)

Har du sett «Kjære mamma»? Hva syns du??

(Foto: Espen Solli/TV 2)

9 thoughts on “Og vi er i gang..

 1. Koser meg veldig med serien og tenker at det er godt (eller synd) at ikke kameraene har vært her.. Dere ville i allefall hatt mye å kommentert på. Men som du sier. Veldig fint med en serie uten «eksperter» Foruten det at vi jo alle er eksperter da, på våre unger..

 2. For et herlig program?. Så fint det er å få se den magiske hverdagen hos folk. Flotte, modige mammaer som tørr å vise akkurat hvordan det er. Nå mangler det bare «Kjære Pappa» så er husets herre også fornøyd ?. Ha en super uke!

 3. HURRA for Sumo sier jeg bare:) Det ble nesten panikk første dagen, når jeg glemte at klokka var halv9. Ringte søstra mi og skulle låne hennes innlogging men måtte forte meg siden hun skulle se farmen, og jeg rakk det ikke, og alt var bare kaos. Haha og så kommer mannen hjem. Og påpeker at vi har da sumo vi også. app på både pad og tv. Og jeg har satt på Ninjago og Vennebyen og gudene vet hva tusen ganger minst(en gang ville storebror se Mission Impossible men der går grensa altså!). Long story short – jeg får sett det, når jeg vil ;) Skikkelig koselig program!! :)

 4. Elsker serien! Og det ble ekstra morsomt da jeg etter to episoder med veldig mye grubling på hvorfor «Stine» (altså du) virket så kjent, kom på det! Jeg var så heldig å ha din eldstesnupp i barnehagen da jeg jobbet på «O» i fire mnd for et par år siden! :) Herlig frøken det der :)
  Gleder meg til å se resten av episodene! Kommentarene dine er rett og slett fantastiske, og så tøft gjort av disse mødrene som åpner dørene sine slik.

 5. Jeg klarer dessverre ikke å like dette.. det virket så nydelig på reklamene. Jeg trodde at vi skulle få se hverdagen i alle former, tilstander og humør.
  Det er så utrolig mye som er galt med denne serien. Bl.a. Hvordan fedrene blir fremstilt.. men mest av alt er det hvor mye det bidrar til å øke presset og forventningene om hvor rosa og kooselig og vellykket ting skal være. Bare det at det er filmet i helg/ferie for eks..

  Alenemamma med 4 små unger –> shina hus? Jeg tror maange hadde satt pris på om hjemmene og deltakerne IKKE hadde blitt styla opp og polert før filminga..! Jeg vet at alle er forskjellige og prioriterer forskjellig, men når en topp sminket dame med veltrent kropp, støpte negler og ikke ett hårstrå (som ikke var litt fett engang) ute av plass sitter og snakker om å være kjempesliten.. Ja. .
  Og jeg mener ikke å si noe galt om akkurat henne, men det er bildet og vibbene det sender ut. Mener jeg da.

  Må bare få med at jeg synes alle som er med virker superflotte! Du selv er jo he herlig morsom og virker som du har en god dose selvinnsikt:) Hun moren med det veeldig korte håret –for en herlig dame :D og alle de andre som kommenterer og er med. Tøft gjort å stille opp på noe sånt uansett!
  Det er bare fremstillingen og hovedsakelig produksjonen/ideen jeg er negativ til.

 6. Hei! Følger med på «Kjære mamma» og syntes det er et flott program.
  Jeg lurer på om du og de andre som komenterer blir og se på kamera i dered familie situasjon, eller om dere kun skal komentere? Hadde jo vært gøy og fått ett innblikk i deres familieliv også!:)

 7. Leter rundt etter en plass der det står hva navnene på alle som sitter i panelet står, men står ingen plass!
  Så ett ansikt jeg kjente, men får jo ikke sjekket om jeg har rett. :o

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *