Livstegn, vårtegn, formen og piffen

Hei! Kremt. Ehm.. Jada så.. joda.. det er nemlig sånn at formen ikke har vært helt i hundre den siste tiden -med alt det fører med seg. Jeg har ikke engang orket å lete etter piffen, ikke bare fordi det ville vært fysisk anstrengende -men fordi jeg trodde jeg hadde mistet den helt.

Men så skjer sånne her øyeblikk! «Mamma! Se hva jeg fant!!» utbrøt hun stolt og entusiastisk, og la til: «Den er.. vakker!» Tydelig fornøyd med ordvalget sitt, så hun opp på meg for å få bekreftelse på at valgte adjektiv er det man faktisk beskriver nyplukkede blomster med. «Oi oi oi, ja det er den virkelig, vakker!»

Og plutselig.. dukket piffen opp!! Jeg fisket til og med ivrig frem mobilen og ba henne vise meg blomsten en gang til, sånn at jeg kunne forevige (og ikke minst dele!)

Så piffen er kommet tilbake, og det tyder vel på at formen også er det!.. For hva er det ikke litt vårtegn kan gjøre med en som ikke har vist livstegn fordi hun trodde hun hadde mistet piffen på grunn av formen? Underverker!

Underverker gjør underverker :-)

IMG_1973

Ha en vidunderlig dag!

8 thoughts on “Livstegn, vårtegn, formen og piffen

 1. Ååååå… hva er vel nydeligere? Min gutt har aldri kommet hjem med så mye som en knørva hestehov.
  Håper piffen blir hos deg i vårsolen :-)

 2. underverker GJØR underverker, og jeg er veldig glad for at du fant igjen piffen!
  Jeg tror min piff ligger nederst i skittentøyskorga, eller i «omorganiseringsprosjeket» på jobb kanskje.. ? (jeg var veldig heldig og er en av de som fortsatt har jobb. Oljebransjen er nice nå om dagen)
  -Vet ikke, gidder ikke lete. Men i dag er det vårjamdøgn, og DET er gode nyheter for min piff! Så jeg tror nok den kommer av seg selv en gang før jonsok:)
  God påske!

  • Så lenge den dukker opp -omsider.. så tenker jeg det er greit. Det er verre om den ikke gjør det. Og takkoglov for at vi HAR jobb, for mister man den -så tenker jeg at piffen i hvert fall blir vanskelig å finne igjen… :-o Så da er det ikke så ille om den ligger og gjemmer seg i bunnen av skittentøyskorga en stakket stund/frem til påske/jonsok/jul/eller neste år eller.. ja du skjønner tegninga.. ;-) Goood påske til Sunnmøre <3 8-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *