Jakten på julestemningen

I dag har vi jaktet på julestemningen. Det var selvfølgelig snø vi hadde i tankene..

Tror du ikke vi fant snø da! Okei, så var den forurenset og svært begrenset. Og ja, den fikk oss faktisk til å innse hva vi virkelig går glipp av denne jula..

IMG_2995

Slettes ikke hvit snø å skrive hjem om. Rene skjære høsten i Frognerparken i dag kan jeg rapportere!

MEN! Jeg har nå tenkt å gjøre noe med denne saken! Så da har jeg rett og slett juksa litt.. Blir det ikke hvit jul i den virkelige verden, så skal det i hvert fall bli det i blogglandia!

Noen kjøper snøkanoner, jeg kjører photoshop!

IMG_2984 IMG_2993 IMG_2996

Men så kom kvelden.. og vet du hva! Da trengtes hverken snø eller photoshop for å komme i julestemning..

IMG_2989

IMG_2991

IMG_2545

Det er ikke snøen som gir den gode følelsen.. det er min lille fine famile, og gleden og forventningene jeg ser i de små barneøynene <3

God lillejulaften alle sammen!

8 thoughts on “Jakten på julestemningen

 1. God lille julaften til dere også!
  He har vært med på å pynte sitt aller første juletre i dag:)

  Herlige bilder!

  Du hadde forresten rett i at All I don’t want for christmas is her two front teeth, for herreguuuud for noen netter vi har hatt nå!

  • Åhhh det er stas med det første treet, første julen, og første.. alt!! Det andre og tredje også forsåvidt, nå skjønner de jo mer.. og da er det KJEMPESTAS!
   I feel you about the teeth sistah! Om det er en trøst, så vit at du ikke er alene. Men hellau.. det er jul liksom.. dårlig timing på de kidsa.. :-(

  • Mææn! Ser at det ikke er mye julevær der vest.. det var uvanlig stusselig i østen også.. Så vi har reist til fjells! ;-)
   Fortsatt god romjul til dere alle <3

 2. Ha en riktig god jul og julefeiring! Skriver dette sittende på jobb og venter på en pasient som BØR infinne seg snart så jeg kommer meg hjem før julenissen kommer halv fire…. Tredje juledag.. DA blir det jul…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *