Hva de egentlig tenker!

Wut? Satte du deg ned virkelig ned i den stolen der? Eh.. excuse me mom.. lekegrinden??  Da må jeg nok samle lungene fulle av oksygen og sssssskriiiiike! Ikke no som heter hviling her så lenge jeg bestemmer! Ps. Lekegrinden er et bur.. ser jeg ut som et dyr??

Jeg vil være fri!

Hæ? Du gikk ikke fra meg for å gå på do nå? Nei da tror jeg nesten at jeg bare krabber som en målrettet kreps til et ytterst farlig sted, og klatrer opp hvor jeg ganske trolig vil falle å slå meg, nå når jeg ikke får tilsyn!

Skal vi se.. hvor kan jeg finne et høyt bord, en farlig kant, eller eventuelt åpen dør jeg kan leke meg med!

Hva! Skal vi ut NÅ? Vel det var ikke AKKURAT hva jeg had in mind, derfor straffes du herved med en full bleie- ETTER at du har kledd på meg alle klærne.

..og lua! Sånn, da kan tarmene starte jobben!

Åh! Det var et VOLDSOMT bråk fra den støvsugeren.. Når du ikke ser på meg nå.. så tror jeg skal ta meg en tur rundt på gulvet og foreta en «kvalitetssjekk»!

Oi se her du.. en pølsebit! Den mååå jeg bare smake på.. og.. *host og hark*

Kremt. Har du tenkt å sette meg ned for å lage mat til deg selv!!! Don´t think so! Din magesekk er underordnet min! Jeg skal dessuten holdes, jeg ser litt på meg selv som en kengurubaby i denne sammenheng!

Always attached!

Jasså! Så du trodde jeg hadde sovnet.. Hadde ikke tenkt! Hvertfall ikke nå når du har tenkt å blogge!! Da skal jeg gjøre alt i min makt for at hun skal bli avbrutt, og gå inn og ut, att og fram, og frem og tilbake. Ikke EN ENESTE linje skal du få skrive!!

Moahaha! You wish! I tillegg skal jeg gjøre det vanskelig for deg å vite om jeg er trett, tørst, sulten, har vondt, vil ha kos, eller bare er sur for jeg må legge meg!

Uskyldige små babyer.. joda, når de sover!

Lar din baby deg være i fred i et sekund? Tror du disse utspekulerte lille små, gjør dette mot oss foreldre.. med vilje? Eller er det utelukkende instinkter som styrer disse «englene»?

(Dette kvalitative studiet har innbefattet et lite utvalg på kun to barn, og forskeren er inneforstått med at det nærmest er umulig å generalisere resultatet, ettersom utvalget er lite og skjevt! Dessuten har utvalget som er observert, vanskeligheter med å gjøre seg forstått verbalt.. og da står forskeren i den vanskelige situasjonen, hvor man ofte ender opp med antagelser!)

16 thoughts on “Hva de egentlig tenker!

 1. hahaha…. Mine jobber i tillegg skiftarbeid.

  «Ok, du holder deg våken fra leggetid til midnatt sånn ca. Så holder jeg det gående fra middant til klokka fire, så våkner du klokka fire igjen»

  • Altså, tre hoder jobber jo bedre enn ett, når det kommer til utspekularitet og «aldri-gi-mamma-fred-holdningen» til «englene».. så det kan jeg tenke meg! Det er godt du har lærerferie, og kan (forhåpentligvis) få sove litt i sommer! ;-)

 2. Jeg tror nok det er mye instinkter på tur når de er veldig små i hvertfall… men når det er sagt så begynner jeg pinemed å lure når Lillebror skrek fram til kl20, Lillejenta fra 20 til 21, og nå er storejenta i gang. De må jo ha avtalt det på forhånd! :P

 3. Hehe det var studien sin det! :)
  Og spørsmålet om barn er utspekulert har aaaaldri aldri nevah evah slått meg før. I alle fall ikke klokka 3 på natta før en viktig dag på jobb;) Og heller ikke i mammapermen, når alle preggo-kiloene rant av, siden jeg aldri fikk spist, og pompen KUN godtok dype knebøy, alternativt trilletur. Allerhelst på grus eller brostein, og må ikke tro at å stå stille og rugge på vogna var godkjent! (takk, pompen! :)

  Jeg har bare en, og han klarer fint skiftarbeid han også. Brekkvakter oppstår rett som det er, lurer på hva arbeidstilsynet hadde sagt hvis de sjekka turnusen hans;)
  Men – Jeg er like poppis som Bieber, hveeeer eneste dag!! og kan ikke si at jeg misliker det:) (om enn muuligens en litt mindre skare i rent antall fans, så er han i alle fall ganske dedikert;)

  • Hehe herlig Therese! Å være like poppis som Bieber, det er jo DET som gjør at man lett igjennom fingrene med den galskapen deres! Og glemmer rugging, vugging, knebøy, brekkvakter, og at man er sulten for man aldri får spist, når den største fænen ser på deg og sier «Mamma» og smiler med to tenner. Dån! Smelt! <3 "Hva, om jeg har sovet i natt? Neida, men deeet går bra!" Sånn er det å være forelska, man blir jo helt blind av løøøv til tider. Helt til man står der og vugger, desperat, en unge som holder hele Frogner våken.. Korttidshukommelsen vi mammaer har innebygd er en genial oppfinnelse!

  • Ja jeg vet, tror vi ofte undervurderer dem jeg! Men nå skal jeg ikke være så tøff.. for med bambiblikket og de blafrende øyenvippene hennes.. jeg blir lurt hver gang.. ;-)

 4. Jeg har en drøm om at alt dette skal gjengjeldes når de fyller 14. Men det vet jeg at mange har tenkt før meg, og de fleste har feilet. Jeg ser frem til forskningen på hvorfor det er tilfelle. Det skal testes ut nøye.

  • Oi, du er tidlig på´n Superpapsen! Det betyr vel at jeg har rett i akkurat dette.. og at du er styrt av sjefen du også! Jeg er definitivt med på forskning på feiling-av-gjengjeldelse-når-de-når-tenårene! Det må finnes en løsning!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *