Familietid!

Jeg blir jo ikke ferdig med Sverige-turen vår ved et første.. Alle snakker om hvor viktig det er.. å ha kjærestetid, vennetid, hobbytid, og den populære «me-time»!! Vet du hva? Familietid.. DET er viktig det!!

familietid

Å ha kvalitetstid sammen som familie, er hur viktig som helst! I helga tilbrakte vi jo tid med familien..24/7, på et sted hvor man blir tatt bort fra hverdagslige gjøremål, rutiner og bekymringer. Og vet du hva?

vetduhva

Overskudds-lageret mitt fikk et påfyll, som en helg med «me-time» kan se langt etter! Jeg går rundt og smiler.. Jeg og Jack er jo «egne individer» og selvfølgelig med «egne interesser» -som det heter på moderne. Men fytti, å fylle minnebanken med inntrykk sammen med familien, contra «på egenhånd»… det er det mest powerfulle (engelsken dekker dette bedre enn norskens «kraftige») en mamma og pappa kan oppleve!! Spør du meg.

slange

(selv om det innebærer at man må få sånne her.. ja.. ekle.. inntrykk lagret)

Å oppleve -med disse to, er det beste som finnes <3

disseto

Hva mener du.. hva får du overskudd av? Me eller family, eller ja takk, begge deler? ;)

4 thoughts on “Familietid!

    • Ja en fin blanding er utvilsomt ikke å forakte.. Men det er litt deilig at de er blitt større, og så mye mer selvgående nå.. Da blir det mer tid til å slappe av, nyte tiden og få batteriene ladet. Før ble jeg jo mer utslitt enn jeg var i utgangspunktet etter en helg med bare familietid! :-O

  1. Da ungene var små var det deilig med litt alenetid en gang imellom (vi har ikke slekt i nærheten så det skjedde relativt sjelden), men nå som de er blitt større må jeg si at jeg absolutt foretrekker ferie med ungene. Det er ikke noe jeg heller vil enn å dele flotte opplevelser sammen med barna mine!

    • Det var en lek å reise med de nå, contra hva det har vært. Deilig at de har blitt større og mer selvgående, den småbarnsperioden er ikke for pyser ass!! Så nå kan jeg faktisk se frem til ferier, som virkelig er en ferie, og ikke tenke at jeg trenger en ferie etter ferien! ;-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *