DIY Olabil

Hvis du lurer på hva du skal finne på med kidsa i helga.. Hva med å bygge en Olabil?

Det du trenger er..

untitled

Og vips..

img_2783

Pur nostalgi!

Det trengs naturligvis materialer, tau og maling!

img_2773

Og om du ikke får Grønmo (gjenbruksstasjon) til å avse et par kastede hjul (som Jack prøvde i første omgang) så la en sykkelvogn ofre hjulene sine -og en gammel barnesykkel ta styringa! Heis deretter flagget, og ta nabolaget med storm!

nostalgi

Olabilen frakter jentene i bursdag, og henter i barnehagen.

IMG_2799

Jeg har aldri sett Ola og Kari smile bredere, eller konversere mere.. Om du trodde hunder gjør nordmenn medgjørlige? Da skal du se hva en Olabil gjør med de!! Det er faktisk helt rørende. For ikke snakke om hva barna syns..

morroforstoreogsma%cc%8a

Så om jeg skal anbefale noe på det absolutt sterkeste, for å glede både barn OG voksne -så er det altså å lage en Olabil!

IMG_2783

8 thoughts on “DIY Olabil

 1. Vi har en påbegynt Olabil i hagen, men ikke var vi så kreative at vi kunne brukt trehjulesykkelen, slik at vi kunne komme fremover på flatmark. Vå går raskt, i nedoverbakker.

  Jentene dine sin er:
  Imponerende, nostalgisk og flott!

 2. Ganske sikker på at jeg har spurt før men; er det mulig å leie han handymannen din? :D
  Det var i alle fall feiende flott olabil! -og alltid kjekt med nye innlegg fra deg, diaperdiva :) Jeg tar meg i å savne «gamle dager» både titt og ofte :)

  • Hehe ja det er jo ingen dum idé med utleie av Jack… skal lufte ideen for n! ;-) Uff jeg savner gamledager selv ass! (Skulle man lagd en unge til da tro?.. En ny permisjonstid og mer tid til blogg og sånn.. hmm.. får lufte den ideen for han også!!) :-)

 3. Vi har snakket om å lage olabil i årevis, men det stopper stadig opp på mangel av hjul. Burde jo tenkt på det da trehjulsykkelen ble smuglet til fyllinga. God ide for å kunne kjøre på flatmark!

  Det er gøy å se at unger bygger olabil fremdeles!

  • Ja det var hjulene som nesten satte.. ja.. kjepper i hjulet for prosjektet her også ;-) De har det altså så gøy med den bilen, for ikke snakke om all oppmerksomheten de får når de kjører rundt med den.. ;-)
   God helg til deg og dine Abelone! :-D

 4. Jaaaaa, veldig, veldig kul!
  Tror jeg skal knabbe den ideen og lage en sjæl, i voksenstørrelse, og så skal jeg kruse rundt i Oslo til irritasjon for alle ‘lycragutta’ som er ute etter å sette ny ‘persj’ flere ganger om dagen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *