Blogglandia-mobilisering!

Det er oktober.. og det er igjen tid for å engasjere seg! Vi snakker om å tenke rosa! Vi snakker om å brette opp armene! Vi snakker om å mobilisere! Vi snakker om kampen mot kreft! Det er dags for… Rosa sløyfe-aksjon!!!

I den anledning kler jeg meg i rosa, og oppfordrer alle til å støtte aksjonen!

 465656_10151341690225034_1955482416_o-1

Kreft er en styggedom som angår oss alle på en eller annen måte! Og det er derfor det er så viktig å bidra. Når det gjelder brystkreft.. så får 8 norske kvinner brystkreft.. hver dag.. Man kan vise solidaritet ved å kjøpe og bære en rosa sløyfe, eller bidra økonomisk på andre måter!

Det var når jeg lurte litt på hvordan jeg skulle bidra.. at min bloggevenninne Hege, mastermind bak en av mine favorittblogger Artig For Kidsa, løste det hele for meg! Når Hege drar frem malerpenselen, da skjer det magi. Og når hun i tillegg drar frem det brennende samfunnsengasjementet, og det gode rosa hjertet sittt.. ja, da ser resultatet slik ut:

Skjermbilde 2013-10-16 kl. 17.00.11

Hva er vel bedre enn å kjøpe et supertøft bilde, og samtidig støtte en kjempeviktig sak?!

Målet var.. å selge 100 trykk for 100 kroner pr stk, og gi de 10.000 norske uavkortet til Kreftforeningen (som forøvrig ikke aner noe om Heges initativ i blogglandia!) En fugl har hvisket meg i øret at målet er nådd for lengst, og den store pågangen holder maskinene på trykkeriet på Bardufoss varme! Er det ikke herlig? Hva med 10.000.. bilder!! i stedet Hege!!? Det blir EN MILLION det!! Think pink, and think.. big!! ;)

Om det nå kribler i deg etter å bidra i den livsviktige kampen mot kreft, så gå inn her og les mer om saken. Her finner du alle detaljer for hvordan DU kan bli den lykkelige eier av dette kunstverket, og samtidig få unnagjort en haug av julegavene!!!

Tenk rosa du også! Brett opp armene, og join the blogglandia-army! Sammen er vi dynamitt!

balloons

10 thoughts on “Blogglandia-mobilisering!

  1. Gode gode du!! Jeg er helt helt overveldet og fantastisk glad for at så mange vil være med på min lille etterhvert store aksjon!!!
    Og om det er i Kreftforeningens egen nettbutikk, eller hos meg eller andre steder man støtter via, spiller jo ingen rolle – bare vi klarer å samle inn penger!!! Og det klarer vi!!!
    Du Stine, og veldig mange flere har støttet via meg – vi har doblet målet på titusen og vel så det!!!! JIPPI!!! Jeg er superduperstolt av hva vi får til sammen <3 <3 <3

    • Det er HELT fantastisk!!! Og jeg er stolt av å få kunne bidra pittelitt på dette sammen med deg, blogglendinger og alle andre lendinger! Stor stas at så mange vil være med å bidra!!!
      Og du da, Hege the amazing, jeg bukker og neier for det du har fått til!! Rosa <3 <3 <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *