JAKTEN PÅ GOODIEBAGEN

Kan lykke kjøpes? Nei, men den kan fås! Hva jeg mener med det?

Det ligger i menneskets natur å ha et spesielt forhold til freebies. Det spiller ingen rolle om det som er gratis, er totalt verdiløst og nytteløst.. “Det var jo gratis!!!!”

Og sier du noe annet, tror jeg deg ikke. Har du for eksempel ikke opplevd følgende: Noe deles ut i Bogstadveien, og i stedet for å ta en omvei som du ville gjort om noen skulle selge deg noe, eller gi deg en lapp.. gått strake veien bort med forventning om en gratishet som vil rettferdiggjøre de dyre skoa du nettopp har kjøpt på Acne!?

Jeg er den første til å innrømme min svakhet for goodiebags og gratis ting. Se bare på dette som jeg karra til meg før lillesnuppa ble født:

Baby freebies <3

Nå til dags kan man ikke arrangere et event av noe slag, uten å friste med en eksklusiv goodiebag! Den er trekkplaster for mange, inkludert undertegnede.. ;-) Jeg har jo i mange år, ikke brukt en eneste krone på sminke og hårprodukter, da lageret er fullt bare av å gå på fester, eventer og visninger. Er det rart vi elsker disse godteriposene?

Elle festen er kjent for å ha de beste eventene, gjestene og goodiebagene!!

Lykkelige modeller viser frem den nyeste goodiebagen.

I fare for å høres unormalt grisk ut, holder jeg igjen informasjon om hvor mange studentpakker jeg har klart å få fingrene i på en dag.

For grisk, det er jeg ikke altså.. Jeg spør aldri om jeg kan ta en ekstra goodiebag, til søstera mi, kusina, svigerinna og mora til svigerinna.. som ikke kunne komme. Jeg går derifra med en! (max to!)

Og se, hva jeg fikk i posten! Kan det bli bedre? Jeg kan jeg sitte i sofaen, uten å stæsje og sosialisere meg, og likevel få goodiebags?

Lykke i en pose!

Hva er det som gjør at vi er så glade i freebies? Og hvorfor blir vi så glade av det? Vi kunne jo bare kjøpt det samme selv.. men hvorfor gir det ikke den samme gleden.

Kanskje det er en nostalgi rundt det.. hvem husker ikke barndommens forundringspakker? Jeg husker at jeg alltid håpet at det var sminke eller øredobber oppi..

Tør du innrømme at du er glad i freebies? Hva er den beste goodiebagen du har fått? Hva er det i den ultimate forundringspakken din, som barn eller som voksen?

Nok en vellykket goodiebag jakt!

 

 

 

(Foto: Jessie Poon)

4 thoughts on “JAKTEN PÅ GOODIEBAGEN

  1. OH yes, jeg er en freebie-tøs! Høydepunktet var da jeg fikk en Ipad igjennom blogging. Innrømmer glatt at det var MEGA-stas. Men send meg gjerne sminke og stæsj -det er også kjempegøy. Trenger ikke være mer enn en liten ting -så lenge det er gratis haha! Folk som ikke kan innrømme at de liker freebies ..det blir litt som om en blogger skulle sagt at de ikke liker oppmerksomhet…. ;P

    • Ha ha ha spot on!! ;-) What?? Ipad!?? Kjente jeg ble grønn av misunnelse nå!… :-/ Men som du sier.. trenger ikke være såååå flott, et billig nettbrett er velkommen det også! ;-) Og alt annet, hehe! Ha en herlish kveld i Berlin :-)

  2. Haha, man vet man er mamma når den beste goodiebagen var den med håndklær, sjampo og badesåpe til barna ;) (…Og så var det en lip gloss og lotion til mor i også!)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *